این منم

این منم

حرف های یک جوان
این منم

این منم

حرف های یک جوان

میراث فرهنگی این بار درست عمل کند ، کشف بقایای اجساد 2500 ساله سربازان ایرانی در صحرای مصر

میراث فرهنگی این بار درست عمل کند ، کشف بقایای اجساد 2500 ساله سربازان ایرانی در صحرای مصر 
 

 

این سربازان پس از هفت روز راهپیمایی در بیابان به منطقه‌ای می‌رسند که هم‌اکنون با نام «الخرقه» شناخته می‌شود، پس از آن بود که سربازان ایرانی ناپدید شدند و هیچ کس اثری از آنها نیافت... «کامبیز»، فرزند کوروش پنجاه هزار سرباز را از منطقه «تبس» به «سیوا» فرستاد تا با طرفداران ـ بت پرست ـ معبد آمون در مصر که یکی از ساتراپ‌ها یا استان‌های ایران به شمار می‌رفت و سر به شورش برداشته بودند، مقابله کند.
در حالی که شاهد پیشنهاد‌های تأسفباری مبنی بر حذف تاریخ نیاکانمان و سلسله‌های پادشاهی ایران زمین از کتاب‌های تاریخی هستیم، گروهی از پژوهشگران بین‌المللی، با یکی از بزرگترین کشفیات تاریخی خود، سند دیگری بر حقانیت تاریخی و واقعیت هژمونی قدرت تمدن باستانی ایران بزرگ بر سرزمین‌های وسیعی از جهان قدیم صحه گذاردند.

 

 

 

 به گزارش خبرنگار «تابناک» و به نقل از سایت «ام.اس.ان.بی.سی»، در این اکتشاف، در کنار بقایای اجساد سربازان تنومند، حجم بزرگی از تجهیزات نظامی از جمله سلاح‌های برنزی، دستبند‌های نقره‌ای، گوشواره‌ها به همراه صدها استخوان در یک منطقه عظیم بیابانی در منطقه صحرایی دور افتاده غرب مصر کشف شده که بر پایه  استنادات تاریخی، بقایای سربازان ایرانی کامبیز دوم، پادشاه هخامنشی ایران باستان ـ که اعراب نام او را به کمبوجیه تغییر داده‌اند ـ است. این سربازان در 525 سال پیش از میلاد مسیح بر اثر گرفتار شدن در یک توفان شن، زنده در زیر لایه‌های شن صحرا مدفون شده بودند.

 

 

 

 

 در این باره، «داریو دل بوفالو»، عضو تحقیقات دانشگاه «لچه» ایتالیا به کانل دیسکاوری آمریکا گفته است: نخستین نشانه برای این موضوع را می‌توان در یادداشت‌های تاریخدان یونانی آقای هرودت دید.

این کشف، یکی از معماهای تاریخی را که توسط هرودوت مورخ یونانی گزارش شده حل کرده است. هرودوت ـ 484-425 پیش از میلاد ـ در کتاب تاریخ خود آورده است، کامبیز، فرزند کوروش، پنجاه هزار سرباز را از منطقه «تبس» به «سیوا» فرستاد تا با طرفداران ـ بت‌پرست ـ معبد آمون در مصر که یکی از ساتراپ‌ها یا استان‌های ایران به شمار می‌رفت ـ که سر به شورش برداشته بودند ـ مقابله کند.

 

 

 

 این سربازان پس از هفت روز راهپیمایی در بیابان به منطقه‌ای می‌رسند که هم‌اکنون با نام «الخرقه» شناخته می‌شود و پس از آن بود که سربازان ایرانی ناپدید شدند و هیچ کس اثری از آنها نیافت.

هرودوت در تاریخ خود به باد‌های شدیدی اشاره می‌کند که همزمان با حضور ایرانیان از سمت جنوب وزیدن گرفت و گردباد‌ها و توفان‌های شن عظیم حاصل از آن سربازان ایرانی را در بر گرفت.

این گزارش می‌افزاید: داستان گم شدن ارتش کامبیز ـ کمبوجیه ـ در یادها ناپدید شد و هیچ ردپایی از سربازن ایرانی به دست نیامد تا اغلب دانشگاهیان آن را داستانی خیالی بپندارند.

 

 

اما اکنون دو دانشمند باستان‌شناس ایتالیایی ادعا می‌کنند که شواهد برجسته‌ای یافته‌اند که ارتش ایران در توفان شن‌ها دفن شده است. دو برادر ایتالیایی به نام‌‌ها «آنجلو» و «الفردو» کستیگلیونی که به خاطر کشف مشهور خود در بیست سال پیش در شهر تاریخی مصر، «شهر طلا»، معروفیت جهانی پیدا کرده بودند، ادعای جدیدی را مطرح کرده‌اند.

فیلم باستان‌شناسی که در فستیوال «روورتو» نشان داده شده، بیانگر تحقیق سه ساله و همچنین پنج سال اعزام هیأت باستان‌شناسی به این منطقه است. آنها در سال 1996 شروع به این فعالیت کردند که البته آنها آهن‌آلاتی را در نزدیکی «سیوا» پیدا کردند و در حالی که آنها روی منطقه کار می‌کردند، اجساد و استخوان‌های انسان‌های را در یک گودال یافتند که آنها این گودال را یک پناهگاه طبیعی در نظر گرفتند؛ آن یک صخره به طول 114.8 فوت و 5.9 فوت عرض و 9.8 فوت عمق یافتند. از این پناهگاه‌های طبیعی زیاد در صحرا یافت می‌شود، اما این یکی در آن منطقه تنها پناهگاه بوده است و اندازه آن برای پناه بردن و در امان ماندن از توفان شن مناسب است؛ اما فلزیاب‌های یک باستان شناس مصری، تعدادی خنجر برنزی و چندین کمان پیدا کرد.

هرچند آنها ابزارآلات کمی پیدا کردند، این ابزارآلات بسیار مهم بودند، چراکه آنها ابزار آلات ابتدای هخامنشیان بوده و عصر آنها به زمان کامبیز ـ کمبوجیه ـ برمی‌گردد که در یک منطقه نزدیک سیوا در زیر ماسه‌ها به دست آمده‌اند.

 

 

 همچنین حدود یک‌چهارم مایل دورتر از پناهگاه تیم باستان‌شناسی نیز یک بازوبند نقره‌ای پیدا شده و همچنین گوش‌آویز و چندین حلقه که شبیه تکه‌های گردنبند بودند. تجزیه و تحلیل گوشوارها ـ البته بنا بر عکس‌های به دست آمده ـ نشان می‌دهد که آنها مطمئنا به دوران هخامنشیان تعلق داشته‌اند. حلقه‌های کروی که از نقره ساخته شده‌اند و یک آویز کوچک از نقره که در پنج قرن پیش از میلاد مسیح در ترکیه به دست آمده است، مشابه همین آویز است. آنها همچنین گورهای دست جمعی با هزاران استخوان سفید پیدا کرده‌اند و می‌گویند که بقایای لشکر کامبیز ـ کمبوجیه ـ نیز باید در این منطقه باشد.
با این اوصاف جا دارد که سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به همراه باستان شناسان ایرانی با تحقیقات و همکاری تنگاتنگ با دانشگاه «لچه» بتوانند به نحو احسن از این کشفیات جدید برای بها گذاشتن به فرهنگ و تاریخ کشور، کارهای لازم را برای همکاری دانشگاهی و فرستادن باستان شناسان ایرانی به کشور مصر انجام دهند.

 

 

نقشه قلمرو ایران در دوره هخامنشیان ـ 500 سال پیش از میلاد 

اما در پایان، لازم به یادآوری است که چند پیامد بی‌اطلاعی عمدی و سهوی عامه مردم ایران و بسیاری از دست‌اندر کاران فرهنگی کشور نسبت به فرهنگ، تاریخ و تمدن کهن ایران زمین را که سبب شده حتی مسئولان متولی حفظ میراث فرهنگی از پاسداشت میراث گرانبار نیاکانمان غافل بمانند، برشماریم:

1- از وجود خانه و زادگاه نظامی گنجوی در روستای «تا» در تفرش، حتی بسیاری از مسئولان میراث فرهنگی و مردم منطقه آگاهی ندارند. این گونه است که مسئولانی که در هفته گذشته، قول بازسازی آثار تاریخی دولت باکو در گنجه و دیگر نقاط آن سامان را (که مدعی هستند نظامی گنجوی شاعر ملی آنها و نه ایرانیان است!) به آنان داده‌اند، خانه نظامی در ایران را به عنوان یک اثر ارزشمند تاریخی که به ویرانه‌ای تبدیل شده، به حال خود رها کرده‌اند...

2- فراموش نکرده‌ایم که کوتاه زمانی پس از کشف لوح سنگی حکاکی شده در جزیره خارک که به عنوان سندی تاریخی از نام خلیج فارس و حاکمیت تاریخی ایرانیان بر این منطقه به شمار می‌رفت، دست‌های ناپاک ضد ایرانی شبانه با پتک و تیشه به جان این میراث ارزشمند و سند تاریخی افتادند و آن را نابود کردند...
 
3- ایرانیان میهن دوست فراموش نکرده‌اند که مسئولان میراث فرهنگی با تأکید بر این که چون اشیای تاریخی ارزشمندی در غارهای تاریخی تنگه بلاغی نزدیک پاسارگاد پیدا نکرده‌اند(!) پس این غارهای هخامنشی (به زعم آنان) ارزشی نداشته و این گونه بود که مجوز ایجاد سد سیوند صادر شد که علاوه بر زیر آب بردن و نابود کردن غارهای تاریخی تنگه بلاغی با آبگیری کامل سد ، در دراز مدت سبب آسیب تدریجی به پاسارگاد، مقبره کوروش، هم خواهد شد.

4- بنا بر گزارش‌ها و عکس‌های ارسالی در هنگام بازسازی (!) مقبره کوروش در سال گذشته که با صدمه به این بنای ارزشمند همراه بود، استخوان‌های کشف شده در سقف بنا ـ که به احتمال قوی بخش‌هایی از جسد کوروش بوده است ـ گفته می‌شود به وسیله مسئولان و کارگران مرمت کار در سطل زباله دور ریخته شده است!

 

 

 

نظرات 2 + ارسال نظر
ایمان سه‌شنبه 7 آبان‌ماه سال 1392 ساعت 21:31

سلام
جواب من:
باردیگر عباس پرتوی(کارشناس و مسوول گروه تاریخ دفتر تالیف کتاب‌های درسی) در گفتگو با ایلنا؛ ضمن تکذیب دوباره‌ی اعمال تغییر و حذف تاریخ هخامنشیان از کتب درسی، گفت: متاسفانه همچنان این شایعات در جامعه وجود دارد و تولیدکنندگان‌ آن‌ها کسانی هستند که به هیچ‌وجه دغدغه‌ی تاریخ و فرهنگ ایران را ندارند، بلکه تنها در پی اغراض سیاسی خود این مطالب را عنوان می‌کنند.!!!!!!!!!!(حرف من اینه که تو چرامیگی نه کنه تو ایکاریه ما خبر نداشتیم و چرا تو تو زمین اینا بازی میکنی مطلب جان)
وی ادامه داد: تا به امروز هیچ دستور کتبی و یا حتی شفاهی از سوی مقامات عالی‌رتبه‌ی وزارت آموزش و پرورش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مبنی بر اعمال تغییر یا حذف سلسله‌ی هخامنشیان از کتب تاریخ در مدارس، به دفتر ما اعلام نشده است. بنابراین شایعاتی این‌ چنین هیچ خواستگاهی‌ در میان مسوولان نداشته و ندارد.
پرتوی ضمن بیان این مطلب که کارشناسان گروه تاریخ، اشخاص معتبر و متعهد به تاریخ هستند، گفت: شما مطمئن باشید که حتی اگر روزی چنین خواسته‌ای به این دفتر اعمال شود، کارشناسان ما آنقدر به تاریخ و فرهنگ ایران تعهد دارند، که زیر بار نروند ولو آنکه چنین دستوری از سوی برخی مراجع یا افراد خاص صادر شده باشد.
اینا مطالب خودته که فرستادی ومال سال90وحالا بقیه اش توجه کن !!!!

و این بابا تو سال 88 این تغییر و تصویب کرده واسه اجرا فرستاده ؟!!!!و توجه کن سال 88!! ولی مطالب بالا مال سال 90!! است:

آیا میدانید حذف بخش هخامنشی از کتاب تاریخ دانش آموزان تصویب شد ؟

پست توسط spe » پنج شنبه شهریور ماه 11, 1389 11:19 am
حجت‌الاسلام
(حجت الاسلامشو تیتر کرده معلوم باشه توجه کردی داداش گلم )

محی‌الدین بهرام محمدیان در گفت‌وگو با فارس درخصوص حذف شاهان از کتاب‌های
درسی اظهار داشت: شاه را حذف نکرد‌ه‌ایم بلکه سلسله شاهنشاهی را از تاریخ
کشور حذف کرده‌ایم.
در ضمن عزیزم فکر نمیکنی این جور سایتا اصلا زشته اونا را منبع بدونی ! سایتی که یه کلوپ برا گپ زدنه و البته دنبال سوژه برا بالا بردن بازدید و.......
و در آخرنگرانی تو از تند روی های بعضی ها خوبه و مواظب باش تو زمین بعضی تندرو های دیگه بازی نکنی!!!
در ضمن بعضی از منبع هاتم بی ربط بود به سوال من!
واسه اهمیت دادنت هم ممنون!!!!

ایمان خان !!! تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها !!!(اصلا یاد اون بابا نیوفتی که چیز چیز می کرد و آخرش هم چیز شد)! من و امثال من یه چیزهایی می گند برای گفتن و بنا به همان چیز مورد نظر (در دو خط بالاتر) جزو اوجب واجباتشون می دونند که یه همچنین خبرهایی رو ولو به صورت ناقص و کرم زده بیان کنیم. همون طوری که گفتم هدف زدن تلنگر به آقایان به خواب رفته ی بالانشین است که غرق در فانتزی هایشان نشوند و بخواهند نام و نشان پدران (هخامنشیان و مابقی حاکمان ایران) را از فرزندان (من و شما و آیندگان) بگیرند و یک لیوان آب خنک تگری هم رویش نوش جان بفرمایند ! حواسمون رو خوب جمع کنیم ؛ همه ی اینها یه هشدار برای کسانیه که می اندیشند و تفکر میکنند ... ضمنا عزیز من چرا گیر دادی به حذف هخامنشیان بخت برگشته این همه کلمه و جمله ی دیگه هم داخل این متن بودا ! به هر صورت متشکرم از اینکه بذل عنایتی فرمودی و مطلبمان را خواندی و نظری نثارمان کردی و مورد لطف قرار دادی ...

ایمان شنبه 27 مهر‌ماه سال 1392 ساعت 14:43

کی و کجا خواستند که تاریخ ایران از تو کتابا حذف بشه میتونی با مدرک و سند !!!!برام بفرستی ایمیلم و ادرسم و کل زندگانیمو که میدونی!! مطلب جان

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد